Wie wil met 10 miljoen pond spelen?

eFC logo

Zin in een uitdaging? Wil je je handelsspieren trainen? Kom op en speel een 10 miljoen fantasy fonds-spel, gesponsord door de Bank of America Merrill Lynch.

Het is een online handelsspel, waarbij studenten tegen elkaar spelen, die elk zoveel mogelijk uit een aandelenportefeuille proberen te halen. We geven je een fonds ter waarde van 10 miljoen waarmee je in Europese aandelen kunt handelen. Je hebt vervolgens een maand om onze aandacht te trekken.

Waarom zou je meedoen? De beste mannelijke en de beste vrouwelijke deelnemer (die in 2013 afstuderen) krijgen automatisch een plek bij de Bank of America Merrill Lynch's 'Insight Week,' die dit voorjaar in Londen zal worden gehouden. Er zijn ook geldprijzen van 150, 100 en 50.

De aanmelding is nu open en de concurrentie belooft zwaar te zijn. In de zomeraflevering waren er 1700 deelnemers. Studenten uit heel Europa kunnen deelnemen, op voorwaarde dat ze in 2012 of 2013 afstuderen.

Voorbije kampioenen hebben een winst van meer dan 40% behaald. Als je denkt dat je dit rendement kunt verbeteren, meld je dan aan op www.efinancialcareers.com/bofamlchallenge

Aanmelden voor 4 februari.

Secteurs les plus recherchés

Loading...

Recherche emploi

Rechercher articles

Close