Trouvez votre emploi idéal
Espace Recruteurs

Underwriter Liability

Allianz Bruxelles, Belgique
Mise en ligne il y a 5 jours CDI Competitive
Underwriter Liability
Ter versterking van onze Underwriting Midcorp afdeling, zoekt Allianz een gemotiveerde, ambitieuze, hands-on Underwriter Liability. Wil je mee jouw schouders zetten onder een professionele service en teamspirit? Wil je deel uitmaken van een hecht Underwriting team dat dagelijks makelaars een helder antwoordt geeft op hun vragen en zo meewerken aan de uitbouw van onze portefeuille? Solliciteer vandaag en misschien wordt jij ons volgende collega!

Als Onderschrijver Liability sta je in voor de selectie, onderschrijving, verdediging en opvolging van de contracten in overeenstemming met de instructies en bevoegdheden gegeven binnen het departement Midcorp. Binnen de Liability line of business bieden we 4 producten aan: Burgerlijke Aansprakelijkheid Ondernemingen, Beroepsaansprakelijkheid, D&O en Cyber.

Talent moet beloond worden!

  • Binnen deze functie beheer je je eigen portefeuille van makelaars wat je in staat stelt een hechte werkrelatie op te bouwen.
  • Werken in een dynamische omgeving, wereldleider in bijstand en verzekering.
  • Een aantrekkelijk en competitief loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, ecocheques, cadeaucheques,...).
  • De mogelijkheid om - binnen uitgestippelde krijtlijnen - zelf jouw werktijd en -plaats te bepalen, in alle autonomie en vertrouwen.
  • Moderne en comfortabele werkomstandigheden in een splinternieuw kantoorgebouw, op wandelafstand van Brussel-Noord.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen.
  • Een warme en informele werksfeer bij een financieel solide werkgever, met toffe collega's en teambuildingactiviteiten.

Doe de check?

Je hebt een Bachelor diploma of gelijkaardig door ervaring? Check! Je bent goed Nederlandstalig met een goed kennis van Engels en Frans? Check! Je hebt een eerste relevante ervaring bij een makelaar of andere verzekeraar? Check! Je hebt minimum een basiskennis van Burgerlijke Aansprakelijkheid Ondernemingen; kennis beroepsaansprakelijkheid, D&O en/of Cyber is een plus? Check! Ben jij ondernemend, gemotiveerd en een echte team player? Check! Je bent klant- en oplossingsgericht maar kan gelijk goed luisteren en empathisch zijn? Check! Uiteindelijk, kan jij duidelijk en efficiënt communiceren? Check! Contacteer ons snel!

We rekenen op jou voor de volgende taken:

Als Onderschrijver Liability binnen onze Midcorp afdeling ga je enerzijds instaan voor het analyseren van verzekeringsrisico's waarna je de voorwaarden voor de polis gaat bepalen (dekking, premies, vrijstellingen, etc.). Vervolgens ga je de offerte uitbrengen en de polis onderschrijven. Hierbij heb je oog voor het kader van je onderschrijvingsbevoegdheden en hou je rekening met de regels van de onderschrijvingsgids. Anderzijds sta je in voor het opbouwen en onderhouden van een sterke band met de makelaars en andere stakeholders in jouw portefeuille. Bovendien:

 • Onderhandelen en onderschrijven van technische bijvoegsels in bestaande verzekeringspolissen.
 • Onderhandelen, acceptatie en opmaak van complexe verzekeringsdossiers inzake herverzekering, internationale programma's (en CBB) en dossiers in vrije dienstverlening, evenals de daaraan verbonden technische en niet-technische bijvoegsels.
 • Opvolging, controle en toezicht van verzekeringscontracten inzake voorwaarden, schadestatistiek en preventie.
 • Onderhandeling en (her)onderschrijving van sanering en hernieuwingsdossiers.

Interesse? Solliciteer vandaag en kom ons team versterken! #LetsCareForTomorrow

Allianz is een werkgever die gelijke kansen biedt en verwelkomt daarom sollicitaties ongeacht etniciteit of culturele achtergrond, leeftijd, geslacht, nationaliteit, religie, handicap of seksuele geaardheid.
Référence  50908
Plus d'offres de Allianz
Allianz
Senior Underwriter, Liability
Allianz
Madrid, Spain
il y a 2 jours Plein-temps Competitive
Allianz
(Senior) Underwriter, Liability
Allianz
Singapore
il y a 1 mois Plein-temps Competitive
Allianz
Underwriter - Property
Allianz
Brussels, Belgium
il y a 1 jour Plein-temps Competitive
Allianz
Underwriting Administrator
Allianz
Brussels, Belgium
il y a 5 jours Plein-temps Competitive
Allianz
Fleet Coordinator
Allianz
Brussels, Belgium
il y a 5 jours Plein-temps Competitive
Allianz
Underwriter - Engineering
Allianz
Brussels, Belgium
il y a 5 jours Plein-temps Competitive
Allianz
Underwriter - Midcorp Engineering
Allianz
Brussels, Belgium
il y a 5 jours Plein-temps Competitive
Allianz
Property Underwriter
Allianz
Antwerp, Belgium
il y a 5 jours Plein-temps Competitive
Allianz
CANDIDATURE SPONTANÉE
Allianz
Brussels, Belgium
il y a 1 jour Plein-temps Competitive
Allianz
Schadebeheerder Aansprakelijkheid
Allianz
Brussels, Belgium
il y a 5 jours Plein-temps Competitive

Donnez un nouvel élan à votre carrière

Trouvez des milliers d'opportunités emploi en vous inscrivant sur eFinancialCareers dès aujourd'hui.
Plus d'offres d'emploi