Trouvez votre emploi idéal
Espace Recruteurs

Verantwoordelijke Aankoop Overheidsopdrachten

Flanders Make vzw Courtrai, Belgique
Mise en ligne il y a 25 jours CDI Competitive

Stap binnen in een groeiende organisatie waar verbeteringsprocessen vooropstaan. Samen gaan we voor vlotheid en kwaliteit van aankopen. Een rol met aanzienlijke invloed op strategieën en nieuwe procedures. Geniet van professionele groei met autonomie.

Flanders Make is een snelgroeiend onderzoekscentrum dat bedrijven uit verschillende sectoren ondersteunt bij hun duurzame innovatie trajecten. Vanuit onze vestigingen in Lommel, Leuven, Kortrijk, Sint-Truiden en labo’s bij de 5 Vlaamse Universiteiten stimuleren we open innovatie door middel van excellent onderzoek.

In onze context werken is fijn. Het is dynamisch. Een groeiend bedrijf. Je hebt de kans om onze manier van werken mee vorm te geven, ” aldus Pieter-Jan, R&D project controller (finance).

Functieomschrijving:

Een vlot aankoopbeleid

Als verantwoordelijke voor aankoop, ondersteun je collega’s bij aankoopbeslissingen, van procedurekeuze tot leveranciersonderhandelingen. Je adviseert, bedenkt strategieën en waarborgt steeds de naleving van regelgeving(en). Je vindt regelmatige en transparante communicatie met interne klanten belangrijk. Samenwerking met de business staat centraal.

Klantvriendelijk ondersteuning bieden

  • Je besteedt zorgvuldig aandacht aan elk aankoopdossier, analyseert behoeften, en biedt ondersteuning bij marktonderzoek of bij vragen.
  • Je toont je betrokkenheid door efficiëntie te verbeteren, kosten te optimaliseren en waarde toe te voegen. Je analyseert graag gedetailleerde rapporten en bepaalt mee de prioriteiten in onze aanpak rond continue verbetering. Met weloverwogen beslissingen vereenvoudig je processen.
  • Je denkt graag mee en initieert planmatig stappen naar nieuwe aankoopstrategieën op lange termijn. Samen met de CFO ontwikkel en implementeer je strategisch inkoopbeleid en anticipeer je op financiële uitdagingen.
  • Je demonstreert het correct opstellen van bestekken, gunningsdossiers en interne besluitvormingsdocumenten. Door opleidingen verrijk je je expertise. Ook leg je contacten met externe experts voor uitwisseling van kennis.

Profiel:

Dit breng je mee

  • Diploma en ervaring: Je behaalde minstens een bachelor diploma. Je kiest nu weloverwogen voor een financieel administratieve rol. Daarin kan jij kwaliteit bieden. Dat weet je uit een eerdere werkervaring van minstens 2 jaar, waarbij je al veelvuldig in contact kwam met grote aankoopdossiers of tenders.
  • Ambitie voor kwaliteit: Je vindt uitdaging in het lanceren en opvolgen van verbeteringsprocessen voor het verbeteren van het beheer van elk proces. Je werkt graag zelfstandig en houdt ervan om zelf je prioriteiten te stellen.
  • Leergierigheid en potentieel: Je toont potentieel op gebied van onderhandelingsvaardigheden en people management. Je hebt interesse om je te verdiepen in de Wetgeving rond Overheidsopdrachten. Uiteraard ben je ook een fan van leverancierscontacten en contractbeheer.
  • Straf met teksten en cijfers: Je hebt de kunde om gedetailleerde teksten kritisch door te lezen en grondig te analyseren, zowel in het Nederlands, als in het Engels. Je bent digitaal sterk, minstens expert gebruiker van Ms Office toepassingen. Voor strategische beslissingen speel je vlot met rapporten en cijfers.

Aanbod:

  • Samenwerkingsgerichte werkomgeving met nadruk continue verbetering en innovatie;
  • Kansen voor opleiding en professionele ontwikkeling.

Je werkt vanuit Kortrijk of Leuven en bent bereid om op maandelijkse basis naar onze andere sites te gaan voor overlegmomenten. Je maakt immers deel uit van een bijzonder fijn team finance, waar jij het voortouw neemt op jouw domein, aankoop. Je kan bij je opstart rekenen op de ondersteuning van een externe collega.

We bieden je een leerrijke functie met veel autonomie binnen een motiverende werkomgeving met korte communicatielijnen. Je vindt bij ons een fijne werkplek in een groeiend, dynamisch bedrijf met een divers publiek van internationale onderzoekers.

Donnez un nouvel élan à votre carrière

Trouvez des milliers d'opportunités emploi en vous inscrivant sur eFinancialCareers dès aujourd'hui.
Plus d'offres d'emploi
Michael Page
Directeur Technique Comptable et Fiscal H/F
Michael Page
Villeneuve-d'Ascq, France
Michael Page Intérim
Contrôleur de Gestion Industriel H/F
Michael Page Intérim
Dunkirk, France
Michael Page
Contrôleur de Gestion Secteur H/F
Michael Page
Arras, France