Trouvez votre emploi idéal
Espace Recruteurs

Stafmedewerker financieel beheer (m/v/x)

RTJ De Tafels Eeklo, Belgique
Mise en ligne il y a 20 jours Intérim Competitive

TJ De Tafels1 werft als 1G1P2 -samenwerkingsverband i.s.m. Andromeda Beheer vzw, een stafmedewerker aan. De job betreft minimaal 27/38 en kan tijdelijk uitgebreid worden tot een tewerkstellingstijd (38/38) met een contract van bepaalde duur tot 31 augustus 2025, met kans op verlenging. De tewerkstelling kan zo snel mogelijk starten.

Functieomschrijving:

1. Financieel beheer

Als stafmedewerker financieel beheer zorg je voor financiële beleidsontwikkeling i.f.v. het optimaliseren van zowel inhoudelijke als ondersteunende processen, waarbij rekening gehouden wordt met een goed evenwicht tussen beleid en omkadering. M.a.w. er wordt gestreefd naar een optimale besteding van de middelen (m.b.t. boekhouding, informatie verstrekken, opvolging personeelsinzet, begroting, geldstromen en onderhoud van contacten).

2. Diverse opdrachten voor de vzw Andromeda Beheer

Betreft de samenwerking met het sociaal secretariaat en de ondersteuning van de vzw-werking.

3. Procesondersteuner

De stafmedewerker functioneert vanuit zijn financiële invalshoek als een proces ondersteunend staflid. Naast de kernpartner, de algemeen coördinator of teamcoach als trekker, is het staflid diegene die de voortgang in het proces bewaakt door het ondersteunen van diverse activiteiten. In functie van je interesses en mogelijkheden, bekijken we in dialoog wat je naast je financiële opdracht verder kan opnemen (m.b.t. gebruik van ICT, middelen beheren, opstellen en onderhouden van documenten, voorbereiding en opvolging van bijeenkomsten en bekendmaking RTJ De Tafels).

4. Monitoring en kwaliteitszorg

De stafmedewerker bouwt mee aan een kwaliteitszorgplan en helpt mee aan de uitbouw van een monitorsysteem.

5. Aanspreekpunt Vlaamse Overheid en partners

Als aanspreekpunt schat je in wat je zelf kan opnemen dan wel beter dispatcht naar de kernpartner, de algemeen coördinator, de teamcoaches of een andere relevante partner.

Profiel:

Je beschikt over een rijbewijs B, met eigen wagen, een bachelorsdiploma met economische achtergrond en kan zeer goed overweg met ICT-toepassingen.

Competenties: communiceren, samenwerken, resultaatgericht, leergierig, coachen, veerkrachtig, ontwikkelen & nauwkeurig werken.

Aanbod:

  • Je krijgt een contract (met verloning op bachelorsniveau waarbij rekening gehouden wordt met relevante anciënniteit) van bepaalde duur (31 augustus 2025), met kans op verlenging.
  • De opdracht bestaat minimaal uit 24u opdrachten voor het samenwerkingsverband en 3u voor de vzw van de kernpartner.
  • Je standplaats is het Gezondheidscentrum Meetjesland in Eeklo (parking aanwezig). Je krijgt een laptop en smartphone ter beschikking en krijgt veel vrijheid in de dagelijkse planning met mogelijkheid tot thuiswerk. Woon-werkverplaatsing is voorzien.
  • Je krijgt de kans om verder te ontplooien en te groeien in je takenpakket.

Donnez un nouvel élan à votre carrière

Trouvez des milliers d'opportunités emploi en vous inscrivant sur eFinancialCareers dès aujourd'hui.
Offres recommandées