Managing Partner Managing Partner …

Audenaert Accountancy
à Melle, Flandre, Belgique
CDI, Plein-temps
Soyez parmi les premiers à postuler
-
Audenaert Accountancy
à Melle, Flandre, Belgique
CDI, Plein-temps
Soyez parmi les premiers à postuler
-
Ben je een people-manager met een positief leidinggevende en resultaat gedreven aanleg? Lees dan snel verder!

Managing Partner – Accountant

Wie zijn wij?
Audenaert Accountancy werd in 1989 opgericht en groeide intussen uit tot een sterk kwalitatief allround kantoor met een loyaal en enthousiast team van specialisten. Je mag het dan ook zonder verpinken een gevestigde waarde noemen in de wereld van accountantskantoren. Het bedrijf assisteert, adviseert en ontzorgt bovenal zowel zelfstandigen als vennootschappen tot in de meest fiscale, administratieve en wettelijke puntjes. Het kantoor opereert vanuit Melle en bedient klanten over heel Vlaanderen met raad en daad. Door de groei van het kantoor en de aankomende ‘wissel van de wacht’ zijn wij op zoek naar een Managing Partner - Accountant.

Dit doe je vooral
Als Managing Partner - Accountant werk je aanvankelijk vooral mee aan het dagdagelijkse operationele. Je verdiept jezelf zowel in de klanten, de dossiers als in de specifieke werking van Audenaert Accountancy. Je staat je collega’s bij waar nodig, weet hen sterk adviserend te helpen vanuit jouw ervaringsachtergrond en wint zo stilaan het vertrouwen van iedereen.

Je schenkt vooral aandacht aan efficiëntie, de kwaliteit, de verdergaande gepaste automatisatie en de sterk persoonlijke aanpak van het kantoor voor zowel de interne werking als naar buiten toe. Opleidingen en bijscholingen op het inhoudelijke vlak inspireren jou en volg je graag waar nodig. Je weet dit alles bovendien te koppelen aan een sterk innovatieve drive. De wereld van de accountancy is immers in volle evolutie en dat biedt voor jou alleen maar meer mogelijkheden naar de toekomst toe.

Na deze stevige inloopperiode van één à twee jaar groei je vanuit jouw passie voor ondernemerschap ook in het commerciële deel van jouw rol. Je draagt de naam van het kantoor, waarvan je intussen ook mede-eigenaar bent, hoog in het vaandel. Als een vlotte netwerker weet je zo ook nieuwe klanten aan te trekken, vertrekkend vanuit een stevig bestaand klantenbestand. De lange-termijnrelatie en vooral gerichtheid staan daarbij steeds centraal. Waar nodig en wenselijk zullen de oprichter en een collega-eigenaar jou bovendien graag bijstaan.

Je draagt mee eindverantwoordelijkheid in het personeels- en het dossierbeheer, de klantentevredenheid zowel als het financiële beheer van het bedrijf.

Dit ben je

  • Je hebt bovenal een bewezen ervaring in accountancy-fiscaliteit van minimaal 10 jaar en dit bij voorkeur in een accountantskantoor.
  • Je hebt je ITAA (IAB) titel op zak en bent afgestudeerd met een bachelor of master in een financiële of economische richting.
  • Je bent een goed georganiseerde, planmatige en sterk communicatief persoon die graag heldere korte- en langetermijndoelen vastlegt, mijlpalen uitzet en bijstuurt waar nodig.
  • Van nature ben je een people-manager met een positief leidinggevende en resultaat gedreven aanleg. Je luistert, coacht én hakt indien nodig knopen door op een respectvolle en doortastende manier. Je bent zo in staat een groep van mensen, al dan niet vanop afstand, aan te sturen.
  • Kwaliteit is voor jou steeds top of mind. Je doet dit kwaliteitsbewustzijn bovendien ook graag leven onder jouw medewerkers.
  • Je hebt geen ‘nine to five’-mentaliteit en wordt eerder gedreven door een ‘ownership mentality’.
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk vlot in het Nederlands, het Frans en in mindere mate in het Engels.


Dit wil je
Je komt terecht in een persoonsgericht, kwalitatief en financieel sterk bedrijf dat bovendien vol ambitie naar de toekomst kijkt. Er wacht je een aantrekkelijke, standvastige en relatieopbouwende baan met bijhorende verantwoordelijkheden en positieve uitdagingen.

Het opzet is van bij het begin duidelijk: je krijgt en grijpt de kans om je na een inloopfase in te kopen in het bedrijf en mee aan het roer te staan om samen met je collega’s het geheel verder uit te bouwen. Werkelijk een unieke kans om je leidinggevende talenten ten volle uit te spelen en onder zowel interne als externe begeleiding verder te groeien.

Het verloningspakket als zelfstandige is meer dan marktconform en aangepast aan je kennis en ervaring.

Interesse?
Hou je van een verantwoordelijke functie met veel afwisseling en heb je vooral de nodige ondernemerszin? Ben jij iemand die graag met mensen omgaat, houdt van cijfers zowel als van netwerken én klaar is om zijn/haar expertise naar een ‘next level’ te tillen! Dan is deze uitdaging absoluut iets voor jou!

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Audenaert Accountancy logo
Offres similaires
Plus d'offres
Close